Nieuws

Dag van de Scheiding

Zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan?

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat één op de drie getrouwde stellen op den duur scheidt. Voor vFAS was dit de aanleiding om een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen: de ‘Dag van de Scheiding’. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. De datum van de Dag van de Scheiding is dan ook niet voor niets gekozen. Vanaf 2010 wordt op of rondom deze datum waarop de eerste scheiding plaatsvond de Dag van de Scheiding georganiseerd. Dit jaar vindt de Dag van de Scheiding op vrijdag 11 september plaats.

Op 11 september kunt tussen 9.00 uur en 15. 30 uur vrijblijvend bij Kalle Advocatuur langskomen met uw vragen over echtscheiding en alles wat hiermee samenhangt. Ook vragen met betrekking tot een mediation traject kunnen beantwoord worden.  Om wachttijd te voorkomen kunt u van te voren een afspraak maken via 0118-626.401. Het is ook mogelijk een telefonisch afspraak in te plannen, indien het voor u niet mogelijk is om langs te komen.

Zie ook: http://www.dagvandescheiding.nl/

Martijn Kalle

 

« Ga naar archief