Nieuws

Open dag rechtbank

Op zaterdag 30 september opent de rechtbank in Middelburg haar deuren voor het publiek. Bezoekers kunnen op deze Open Dag van 11:00-16:00 uur onder andere een nagespeelde zitting bijwonen. Ook is het mogelijk het doorgaans hermetisch afgesloten cellencomplex te bezoeken, waar verdachten voor en na hun zitting worden opgesloten. Ons kantoor werkt dit jaar mee doordat mr. Martijn Kalle op de zitting als advocaat zal optreden.

De Open Dag is een mooie gelegenheid om het gebouw, dat de meeste mensen in Middelburg en omstreken wel van de buitenkant kennen, te bezoeken en een goed beeld te krijgen hoe rechtszaken verlopen. In het echt toch vaak heel anders dan in films……..

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 30 september 2017
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: Kousteensedijk 2, Middelburg
Entree: Gratis

Voor meer informatie zie ook : rechtspraak.nl

Martijn Kalle

 

« Ga naar archief