Nieuws

Maatregelen in verband met het coronavirus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, willen wij u graag informeren over hoe wij hiermee omgaan voor zowel uw als onze veiligheid.

Zolang het kan en mag zullen wij ons kantoor open houden. Telefonisch en per e-mail zijn wij zoals altijd bereikbaar. Afspraken houden we voorlopig zo veel mogelijk telefonisch. Ook een afspraak via videobellen behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier blijft onze dienstverlening voor iedereen beschikbaar.

De meeste zittingen gepland op of na 17 maart 2020 tot 6 april 2020 komen te vervallen. Alleen urgente zaken gaan wel door. Dit zijn zaken waar een rechterlijke beslissing niet achterwege kan blijven. U zult telkens door ons kantoor worden geïnformeerd of de zitting in uw zaak al dan niet doorgaat.

Wij hopen op uw begrip en medewerking. Corona bestrijden we samen!

Met vriendelijke groet, Kalle Advocatuur

 

Update 27 maart 2020

De rechtspraak heeft bericht dat de rechtbanken vooralsnog voor onbepaalde tijd gesloten blijven. Na 6 april zal wel het soort zaken dat inhoudelijk zal worden behandeld worden uitgebreid. Ook dan blijft het uitgangspunt dat er in principe geen zittingen plaatsvinden en er geen fysiek contact is bij een rechtszaak met betrokken partijen. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van technische mogelijkheden, zoals een videoverbinding. Schriftelijke procedures gaan wel zoveel mogelijk door.

Claudine Kouijzer

 

« Ga naar archief