Mr. Martijn Kalle

Na zijn studie aan de Universiteit van Rotterdam en de postdoctorale opleiding Law and Economics, is Martijn gestart als gerechtssecretaris bij de rechtbank Middelburg. Vervolgens werd hij advocaat: eerst in Zierikzee en later in Goes. In 2009 is hij Kalle Advocatuur begonnen in Middelburg.

 

Martijn is naast advocaat ook mediator en aangesloten bij de vereniging familierechtadvocaten en scheidingsmediators vFAS en geregistreerd en gecertificeerd bij Mediatorsfederatie Nederland. Verder heeft hij jarenlange ervaring in strafzaken en verleent hij rechtsbijstand aan psychiatrische patiënten in het kader van de Wet verplichte ggz, Wet zorg en dwang en Wet forensische zorg. Ook wordt hij als bijzonder curator benoemd door de rechtbank.

 

Onze cliënten waarderen hem om zijn laagdrempelige werkwijze, goede bereikbaarheid, heldere manier van formuleren, het goed inschatten van de zaak en zijn de-escalerende aanpak met respect voor alle partijen. Verder krijgt hij vaak te horen dat hij veel rust uitstraalt.

 

Over zijn werk vertelt hij: “Het geeft mij een goed gevoel om mensen bij te kunnen staan en voor ze te strijden op het moment dat zij met problemen worden geconfronteerd – op ieder rechtsgebied. Bij het familierecht spelen altijd meerdere belangen, waaronder vaak die van de kinderen. Om dan rust en vertrouwen te kunnen geven aan cliënten is een belangrijke drijfveer.”

 

Martijn voetbalt en tennist graag in zijn vrije tijd. Verder is hij lid van de Raad van Toezicht van Theaterhuis Zeelandia, dat ook het Zeeland Nazomerfestival organiseert.

 

Mail Martijn >


LinkedIn